Revolutionerande teknik- med TAFFY tar vi kosmetisk pigmentering till en ny nivå. 

Taffy är ett patenterat manuellt verktyg som tillsammans med Taffy-tekniken ger ett naturtroget resultat på ögonbryn och eyeliner. Resultatet är semi-permanent, vilket innebär att det varar i ca 3 år vilket har sina självklara fördelar eftersom både dina drag och din smak ändras över tiden. Du är lokalt bedövad under behandlingen. Våra pigment ändrar inte färg utan avtar naturligt med tiden, dom är allergitestade och godkända av läkemedelsverket. Med TAFFY kan du känna dig trygg. Innan alla TAFFY-behandlingar hålls en kostnadsfri konsultation. 


Ögonbryn

Med hjälp av ett fjäderliknande instrument skärs ett strå in i taget, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat. Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, har glest mellan hårstråna, vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Terapeuten och du bestämmer tillsammans vilken färg och form som blir bäst för dig.

Pris 3500 kr

inkl. konsultation, behandling och återbesök inom 90 dagar.

Påfyllning efter 6 mån-1,5 år 1750kr 

Eyeliner

Med samma instrument, fast med en annan teknik förs pigmentet på plats längs med franskanten för ett naturligt utseende som smickrar ögonen. För alla som vill ha ett piggare utseende, lite öppnare ögon, se lite sminkad ut utan att behöva lägga en sekund på morgonen. Perfekt inför sommaren och stranden.

Pris 3500 kr 

inklusive konsultation, behandling och återbesök inom 90 dagar. 

Påfyllning efter 6 mån-1,5 år 1750kr


Samma dag som behandlingen ska du undvika: 

- Koffein (kaffe, te, coca cola)
- Omega 3
- Värktabletter som innehåller acetylsalicylsyra
Redan dagen innan kan det vara bra att ta det lugnt med ovanstående, alkohol och solning

Vid behandlingen bör du inte:

- Ha nyfärgade bryn (endast vid brynpigmentering)

- Ha fransförlängning (endast vid eyeliner)

- Vara gravid/amma

- Ha högt blodtryck (OK om du äter medicin för det)

- Ha diabetes

- Äta blodförtunnande mediciner

- Ha Rosacea, Psoriasis, utslag eller eksem i ansiket.

- Ha någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning. 

- Behandlas med Isotretonoid (för acne). Måste vänta 6 månader efter avslutad behandling.

Eftervård 

De första dagarna efter TAFFY-pigmentering ska man undvika stark sol, solarium, extrem kyla och hårda vindar, bad i salt-/klorerat vatten och bada bastu de första 10 dagarna. Allt detta för att ge de bästa förutsättningarna till att få ett så bra och varaktigt resultat som möjligt.


Hållbarhet

Hållbarheten är individuell och det är viktigt att fortsätta ta väl hand om sin tatuering även efter de 10 dagarna. Detta för att göra varaktigheten så lång som möjligt. Dom håller upp till 3 år, men det beror också på hur väl man sköter dom. Faktorer som kan påverka är t ex hudtyp och ålder. Gillar man att vistas i solen eller glömmer bort solskydd så bleks pigmentet snabbare. Keps skyddar inte brynen tillräckligt. Det bästa är så klart solskydd direkt på området. Dock ej på eyeliner, där är det solglasögon som får vara solskydd. Tänk också på att undvika anti-age produkter precis på det tatuerade området eftersom age-produkter påskyndar cellförnyelsen. Använder du mascara dagligen så nöter det på eyelinern när man tvättar bort den. Vi kan därför inte garantera hur länge just din tatuering kommer att hålla.

Smärta

Behandlingen är inte smärtfri. Hur man upplever smärtan är individuell från person till person. Vissa tycker att knappt känns alls, medan andra tycker att det är en påtaglig smärta.