För män


Torr, rödsprängd och irriterad hud? Acne och svarta prickar på näsan? Då är du inte ensam men heller
inte rådlös. Genom att sköta om huden dagligen och göra regelbundna behandlingar hos en hudterapeut
kan du minska och förebygga hudproblem.

Varför?
Mannen och kvinnans hudtyper skiljer sig mycket åt. Mannen har till exempel högre talgproduktion och ett tjockare lager av döda hudceller vilket kan leda till fet hud, förstorade porer och orenheter. Att rengöra, återfukta och vårda huden är A och O för en pigg och fräsch hy. Kom in till oss och ta reda på vad du behöver!

Behagligare rakning
Daglig rakning sliter mycket på huden då rakningen verkar uttorkande, ger upphov till småsår och skadar hudens naturliga skyddsbarriär. Det leder ofta till att huden upplevs som både torr, och känslig. Det finns en rad vårdande och behagliga produkter att använda före, under och efter rakningen. Vi hjälper gärna till att välja ut en produkt som passar just dig.

Salongsbehandlingar: 

Klassisk Man 75 min /825 kr

Män har ofta en kraftigare hud som utsätts för mycket rakning och kan därför upplevas som både torr och känslig. Denna behandling är anpassad för att återge huden fukt och lyster, men också för en stunds avkoppling från vardagen. I behandlingen ingår rengöring, AHA-pensling, porrengöring mask och fuktkräm.

Diamantslipning – Microdermabrasion 45 min / 695 kr

Diamantslipning är en behagligt avslappnande, smärtfri och effektiv behandling som passar alla hudtyper , honom och henne, gammal som ung.  Behandlingen är hygienisk och hypoallergen. Redan efter första behandlingen kan man märka att huden har fått ett renare och klarare utseende.


Behandlingen ger;

Reducering av fina linjer och rynkor 
Acne ärr
Förstorade porer
Ojämn hudton
Trött och livlös hud
Solskador

Under behandlingen slipas/peelas hudytan med ett diamantmunstycke som försiktigt tar bort döda hudceller lager för lager medan vakuumsuget suger bort avfallet. Detta gör att blodcirkulationen ökar vilket i sin tur stimulerar produktion av kollagen och elastin som resulterar i en fastare och fräschare hud. Rynkor förminskas, ärr reduceras, trött och livlös hud blir klarare och får mer lyster. Vi använder inga lösa kristaller!

I behandlingen ingår rengöring, diamantslipning, ansiktsmask efter hudtyp, avslutas med behandlande serum och kräm.

Formning av bryn / 200 kr 

Vaxning

Rygg 495 kr
Bröst 375 kr