Dermaceutic är utvecklat av ett team franska hudläkare, estetiska kirurger samt biokemister. Märket utvecklades från början för att tillfredsställa hudläkarnas behov av hudvårdsprodukter.

Dermaceutics koncept är uppbyggt kring behandlingar på salong i form av Kemisk peeling och medicinska hudvårdsprodukter att använda hemma, före och efter behandling. Produkterna verkar genom olika aktiva ämnen för att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultat av kemisk peeling.

Dermaceutic är professionell hudvård med hög koncentration av glykolsyra. Det finns produkter särskilt framtagna för acne, pigmenterad, åldrad hud, känslig hud och torr hud. Produkterna för endast säljas av diplomerade hudterapeuter samt plastikkirurger och läkare.

Produktserien innefattar rengöringar, dag/natt krämer och behandlande produkter för alla hudtyper samt solskydd. Tack vare sammansättningen av olika aktiva ämnen i dessa produkter kan vi skräddarsy din dagliga hudvårdsrutin  för just din hudtyp samt erbjuda kemisk peel för att du ska uppnå en optimal hudhälsa.